Ervaring

Bijna 30 jaar ben ik werkzaam geweest op marketingposities in de autobranche bij een importeur (Renault) en verschillende middelgrote leasemaatschappijen. Daarna vond ik de tijd rijp om mijn marketingkennis breder in te zetten en ben ik mijn eigen bedrijf Aveseer Marketing gestart; opgericht op 1 januari 2012. Enerzijds gestuurd door de ambitie mijn kennis over te dragen. En anderzijds om bedrijven daarmee te ondersteunen. Dit heeft geleid tot een verdeling van mijn tijd. Drie dagen lesgeven op de IVA in Driebergen en de overige dagen van de week beschikbaar zijn voor opdrachten op het gebied van marketing, strategie, lead management, social media, content management, online, etc.

Vanaf juli 2012 t/m december 2014 ben ik, in de overige weekdagen dat ik geen les gaf, als freelancer actief geweest bij BMW Financial Services met het project CUBE. Dat was een wereldwijd project van de introductie van de BMW i subbrand met de BMW i3 en BMW i8. Mijn directe betrokkenheid was onder meer het mede ontwikkelen van de financiële architectuur van het direct online sales proces. En ook het ontwikkelen van het product BMW Add-on Mobility en van de Total Cost of Ownership calculator.

Na afsluiting van dat project heb ik me toegespitst op het succesvoller maken van verschillende bedrijven. Daarbij met name gericht op strategievorming en de inzet van online mogelijkheden. Van websitebouw tot SEO en SEA en e-mailmarketing. In combinatie met marketing automation. Ik ben sinds 2021 een actief gebruiker van ActiveCampaign en vanaf 2020 ook Official Partner van ActiveCampaign.

Docent

Op maandag, dinsdag en woensdag geef ik marketingles aan HBO studenten op de IVA Driebergen Business School. Bijzonder leuk werk waarbij ik veel van mijn ervaring in het bedrijfsleven in de lessen kan inbrengen. Daardoor gaat marketing voor de studenten ook veel meer leven dan wanneer alleen de theorie behandeld wordt.


Opleiding

>
Secured By miniOrange