Wim Kusters - Aveseer Marketing

Over

Aveseer Marketing is opgericht op 1 januari 2012. De eenmanszaak van Wim Kusters.
Wim KustersNa bijna 30 jaar werkzaam te zijn geweest op marketingposities in de autobranche bij een importeur (Renault) en verschillende middelgrote leasemaatschappijen, vond ik de tijd rijp om mijn marketingkennis breder in te zetten. Enerzijds gestuurd door de ambitie mijn kennis over te dragen en anderzijds bedrijven daarmee te ondersteunen. Dit heeft geleid tot een verdeling van mijn tijd in twee dagen lesgeven en drie dagen beschikbaar zijn voor interim opdrachten op het gebied van marketing, strategie, lead management, social media, content management, etc.

Op maandag en dinsdag geef ik marketingles aan de IVA Driebergen Business School. Bijzonder leuk werk waarbij ik veel van mijn ervaring in het bedrijfsleven in de lessen kan inbrengen. Daardoor gaat marketing voor de studenten ook veel meer leven dan wanneer alleen de theorie behandeld wordt.

Vanaf juli 2012 t/m december 2014 ben ik in de resterende tijd actief geweest bij BMW Financial Services met het project CUBE. Dat was het project van de introductie van de BMW i subbrand met de BMW i3 en BMW i8. Mijn directe betrokkenheid was onder meer het mede ontwikkelen van de financiële architectuur van het direct sales proces, het ontwikkelen van het product BMW Add-on Mobility en het ontwikkelen van de Total Cost of Ownership calculator.

Vanaf april 2011 begeleid ik voor opleider SRM studenten die afstuderen voor het diploma Online Marketeer B. Elk half jaar neem ik daarvoor drie studenten onder mijn hoede en help hen een online marketing plan te maken en dat te kunnen verdedigen voor de examencommissie.

 

>