WordPress websites

responsive websites

WordPress is een veel gebruikt systeem om websites te bouwen en te onderhouden. Want bijna 30% van alle websites in de wereld zijn WordPress websites. En niet voor niets. Het is te koppelen met bijna alle applicaties die je nodig kunt hebben.

Ook zonder kennis van HTML, CSS en PHP, is eenvoudig een WordPress website te bouwen. Want WordPress is:
  • overzichtelijk met een duidelijke structuur voor de bouwer;
  • zeer veel thema's voorhanden, zodat de uitstraling van de site naar eigen wens
          is aan te passen;
  • gemakkelijk uit te breiden met allerlei functionaliteiten. Duizenden gratis en betaalde            plugins;
  • eenvoudig zelf te onderhouden en aan te passen;
  • van huis uit al uitgerust met een goede structuur voor SEO optimalisatie;
  • gemakkelijk te leren. Na een korte cursus kan je al een eenvoudige site maken;
  • en het is gratis software!!

Als ik jouw website mag bouwen

Bij het bouwen of het verbeteren van een WordPress website ga ik als volgt te werk:

Met je vaststellen wat het doel is van de website. Dat is belangrijk, want de website is niet alleen je uithangbord, maar ook een digitale werknemer.  En die werknemer moet business leveren. Wie wil je bereiken? Welke functionaliteiten zijn nodig? Webshop, contact, blog, members login, community, marketing automation, meertalig, bijna alles is mogelijk.

Vervolgens start de bouw van de site in de gewenste huisstijl en het design volgens de laatste trends. Zo is ie dan ook geheel in lijn met de rest van je bedrijf. Natuurlijk wordt de website responsive. D.w.z. dat de site op alle soorten schermen snel laadt en goed leesbaar is. Tegelijkertijd wordt de content verzameld en op de site geplaatst in pagina's en/of berichten.

Optimaliseren voor SEO en aansluiten op Google Analytics en Google Search Console en eventuele conversiedoelen vastleggen. Zodat de hele website hoger in Google komt, goed meetbaar is en je dus ook al je resultaten kunt volgen. 

Aanmaak van e-mailadressen binnen het domein en koppeling met e-mail clients, zoals: Outlook en Gmail voor 1 op 1 mail en voor nieuwsbrieven en marketing automation met ActiveCampaign.

>
Secured By miniOrange