- Aveseer Marketing

Meest gestelde vragen

Ik heb al een domeinnaam. Hoe gaat het dan verder?

Dat is afhankelijk van waar je domeinnaam gehost is. Als je hostingprovider ook een goede ondersteuning biedt voor een WordPress installatie. Dan kan je met een gerust hart bij je provider blijven en daar je website laten draaien.

Ik heb al een website die ik wil vervangen.

gsadgLKJBCIouhfc

Ik heb al een domeinnaam. Hoe gaat het dan verder?

Goed dat je al een domeinnaam hebt. Als je nog geen website aan je domeinnaam hebt gekoppeld is het afhankelijk van waar je domeinnaam gehost is. Als je hostingprovider ook een goede ondersteuning biedt voor een WordPress installatie. Dan kan je met een gerust hart bij je provider blijven en daar je website laten draaien. Biedt je provider die ondersteuning niet, dan is het een goed idee om je domeinnaam te verhuizen naar een provider die wel een goede WordPress ondersteuning heeft. Neem even contact met me op, dan help ik je daarbij. Mail: wim@aveseer.nl.

Ik heb al een website die ik wil vervangen. Hoe gaat dat dan?

Dat is afhankelijk van een aantal zaken. Is het al een WordPress website en heb je daar de beheerders login van? Staat de website bij een provider die ook WordPress installatie en support aanbiedt? Ga je veel gegevens van de huidige website gebruiken voor de nieuwe?
Neem dan even contact met me op. wim@aveseer.nl.

Hoe vraag ik een domeinnaam aan en bij welke hosting provider?

Als je nog geen domeinnaam hebt vastgelegd. Probeer al wel een gepaste domeinnaam te bedenken en eventueel al vast te leggen. Ik beveel je aan dat te doen bij Antagonist.nl. Ik heb erg goede ervaring met hen. Je kunt daar meteen zien of je gewenste domeinnaam nog vrij is en dan leg je die meteen vast. Als je website nog niet heel snel groot wordt, dan kan je het beste voor het Slim hostingpakket kiezen. Je krijgt er ook gratis een SSL certificaat bij (https = beveiligde site). Upgraden kan altijd nog.

We kunnen dat ook tijdens de aanvang van de cursus doen, als je dat prettiger vindt. Je moet dan wel je random reader en je pinpas meenemen om het af te rekenen. Na de betaling is alles meteen beschikbaar en kunnen we WordPress installeren.

Wat houdt dat in: "responsive?"

Het responsive zijn van een website betekent dat de website op elk apparaat goed leesbaar is. Met andere woorden: je website past zich aan het scherm aan waarop je site bekeken wordt. Dus of je het nu op een desktop, laptop, tablet of smartphone bekijkt, je site ziet er op elk apparaat goed uit. Dat is ook interessant voor zoekresultaten bij Google. Want Google beoordeelt je site beter als deze responsive is, waardoor je ook hoger komt in de zoekresultaten. De site die je met deze cursus gaat maken wordt dan ook helemaal responsive.

>